Седмица на бизнес анализ обученията

В седмицата 25-29 юли 2016 г. имате възможност да се включите в два последователни курса, посветени на бизнес анализа: BAE – Business Analysis Essentials и BA04 – Eliciting and Writing Effective Requirements.
business analysis
Ако работите в сферата на бизнес анализа и искате да разширите и систематизирате знанията си; ако сте ръководител проекти, продуктов мениджър или софтуерен архитект, на когото се налага да извършва бизнес анализ дейности; ако планирате да се преквалифицирате в тази област, предстоящите курсове са за вас.

BAE – Business Analysis Essentials

Курс Business Analysis Essentials ще ви даде основни познания за ползите, функциите и влиянието на бизнес анализа в организацията. Ще разберете защо е важна ролята на бизнес анализатора и какви са основните му/й дейности. Ще научите как да планирате, извличате, анализирате, моделирате и тествате изисквания.

Elena-BugovaВодещ: Елена Петакова (Бугова), бизнес анализатор с над 7 г. опит в извличане и анализ на изисквания, моделиране на процеси, изготвяне на документация. Участвала е в международни проекти на водеща българска телекомуникационна компания. В момента прилага agile бизнес анализ практики като част от екипа на една от най-големите sports booking компании в Европа. Вицепрезидент за комуникации към МИБА София – българския клон на International Institute of Business Analysis (IIBA).

Дати на провеждане: 25-26 юли 2016 г.
Цена за един участник: €390 без ДДС

BA04 – Eliciting and Writing Effective Requirements

Курс Eliciting and Writing Effective Requirements ще надгради знанията ви от Business Analysis Essentials, като акцентира изключително върху ефективните изисквания. Ще разберете какви типове изисквания има, как да се подготвите и съберете нужната ви информация/изисквания, как да ги структурирате и представите пред заинтересованите лица (stakeholders), за да получите тяхното съдействие и одобрение. Независимо дали вашата сила е в извличането на изискванията, или в документирането, курсът ще ви помогне да попълните пропуските и да структурирате знанията си.

Димитър ПоповВодещ: Димитър Попов, Certified Professional for Requirements Engineering (IREB®) с 8 години опит в сферата на бизнес анализа. Участвал е в проекти за мобилни и уеб приложения, мащабни телекомуникационни услуги и системи. Димитър е Вицепрезидент Маркетинг към МИБА София.

Дати на провеждане: 27-29 юли 2016 г.
Цена за един участник: €550 без ДДС

Какви предимства ви дава участието в обучения по бизнес анализ?

  1. Запознавате се с най-актуалните тенденции в областта на бизнес анализа.
  2. Научавате концепции и техники, използвани в реални условия от най-изявените професионалисти в областта и приложими в повечето типове проекти.
  3. Спестявате месеци самоподготовка чрез четене на специализирана литература или години експериментиране с подходи за реализиране на дадена задача.
  4. Черпите от знанията и богатия практически опит на лекторите, които са готови да дават отговори на вашите въпроси.
  5. Запознавате се с колеги, работещи в различни от вашия домейн, които са се сблъсквали с различни предизвикателства. Обменяте опит с тях и създавате ценни нови контакти.

Специално предложение:

Запишете се за участие в двата курса и вземете 10% отстъпка от стандартната цена.

Местата са ограничени. Свържете се с нас и заявете участието си още днес!
Пишете ни на еmail: office@newhorizons.bgили се обадете на тел.: 02 421 00 40.

Интересувате се от курса? Пишете ни!

    Бързо запитване

    Вашите имена *

    Вашият Email *

    Вашето съобщение *

    captcha

    Добавете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *