Приключи първи кръг на студентския конкурс „Моята ИТ кариера“

My-IT-Career-StudentНа 25 януари приключи приемането на кандидатури за „Моята ИТ кариера“ – кариерната кампания на New Horizons Bulgaria за студенти, които искат да се развиват в областта на информационните технологии.

В първия кръг на конкурса се включиха студенти от университети от цялата страна, сред които: Софийски университет „Св. Климент Охридски“, Технически университет – София, Нов български университет, Американски университет в България, УНИБИТ, ЮЗУ „Неофит Рилски“ Благоевград, Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“, Русенски университет „Ангел Кънчев“, СА „Д. А. Ценов“ – Свищов, „Проф. д-р Асен Златаров“ – Бургас, Икономически университет – Варна.

Получените 33 кандидатури ще бъдат оценени по предварително посочените критерии: планиране, мотивация и популярност. Отчитането на популярността чрез гласовете от социално споделяне приключи на 26 януари.

Първите 15 участника, получили най-висока крайна оценка, продължават във втория кръг на „Моята ИТ кариера“. Имената на финалистите ще бъдат обявявени на 27 януари 2012 г. на страница Класиране. Финалистите ще бъдат информирани от екипа на New Horizons на посочения от тях имейл и ще бъдат поканени да участват във втори кръг, който ще се проведе на 3 февруари, петък, от 13:30 ч.

Победителят в конкурса ще получи пълна стипендия за пакет от обучение и сертификациия за избран кариерен път, а кариерното му/й развитие ще бъде следено и подпомагано от учебен център New Horizons.

Интересувате се от темата? Пишете ни!

    Бързо запитване

    Вашите имена *

    Вашият Email *

    Вашето съобщение *

    captcha

    Добавете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *