Главен счетоводител

Професионален профил
Магистър-икономист, специалност Счетоводство и Контрол в УНСС – София. Над 16 години професионален опит в областта на счетоводната отчетност и финансов контрол на предприятия с различна дейност: услуги, търговия, туризъм.

Свободно време
Семейство, природа, цветя.

Какво прави един счетоводител наистина добър?
За да е добър в професията си, счетоводителят преди всичко трябва да я харесва и обича. Разбира се, това включва също много четене и непрекъсната информираност относно промените на българското данъчно и счетоводно законодателство.
А можеш да превърнеш професията си в изкуство, когато изпълнението на служебните ангажименти е съчетано и с усмивка.

Учене през целия живот?
Поддържам концепцията за учене през целия живот – както в личен, така и в професионален план. Макар че ако става въпрос за пенсионните реформи и вдигането на възрастта за пенсиониране, далече ми се разминава мирогледът относно увеличения достъп до технологиите и общото развитие на човечеството като цяло. Моето мнение е, че двете сами по себе си са различни!

Моите причини да съм в Ню Харайзънс
Харесвам целите ни и екипа си; харесвам възпитана и симпатична среда.

Формула за успеха на една компания?
Като счетоводител не бих си позволил да определя формулата – това би следвало да го знае ръководителят на компанията. Но със сигурност знам, че важна част от елементите на тази формула са екипност , задружие, усмивка.