Владислав Деков, Маркетинг специалист

Професионален профил
В момента следвам магистратура в СУ „Св. Климент Охридски“, специалност Електронен бизнес и електронно упраление. Преди това съм завършил Компютърни науки отново там.

Извън работата
Запален футболен, тенис, волейболен и т.н. фен, както на игрището, така и на дивана вкъщи. Стремя се към социален начин на живот (не, не Facebook), като при всяка възможност се скитам с приятели по разни event-и.

Какво прави един специалист интернет маркетинг наистина добър?
За да си добър в това, което правиш са необходими комплексни качества, но най-вече желание. С желание, воля и търпение се постига всичко. Ако не изпитваш удоволствие от работата си (то важи и за всичко останало), по-добре опитай нещо ново.

Учене през целия живот?
В днешните „високотехнологични“ времена, всеки е длъжен да се нагажда съобразно наложения темп на развитие. Въпреки това, човек е устроен да се учи постоянно и това е процес, който не можеш да прекратиш.

Моите причини да съм в Ню Хърайзънс
Готините хора, с които съм заобиколен, както и огромните възможности за обучение и развитие в професионалната област.

Формула за успеха на една компания?
Както казах и по-горе, формулата е в желанието и колективната работа в екип. Ще използвам едно простичко сравнение, че хората в една компания са като играчите във футболен отбор – всеки отговаря за своята позиция и оказва подкрепа на съотборниците си при всяка трудна ситуация. Ако играеш като едно цяло, няма кой да те победи.