Инструктор

Лилия Николова

Професионален профил
Завършила съм бакалавърска степен по Математика и информатика в СУ Св. Климент Охридски, откъдето притежавам и магистърска степен Разпределени системи и мобилни технологии.
Професионалните ми интереси са в областта на Microsoft и Cisco технологиите и към момента съм сертифицирана като: Cisco Certified Network Associate (CCNA), CCNP Switch, Microsoft Office Specialist Master (MOS Master).

Свободно време
Свободно време? Какво е това? Нямам такова, запълнила съм всяка минута извън работата с различни занимания – курс по немски, плуване, аеробика и най-вече салса. От няколко години имам и нова страст – ските. Обичам да общувам, контактът с хора ме зарежда.

Какво прави един инструктор в ИТ сферата наистина добър?
Един инструктор трябва да познава отлично продукта, за който води обучение. Но това не е достатъчно. Подходът и личното отношение към всеки един от обучаемите е причината утре те да те потърсят отново и да ти вярват.

Учене през целия живот?
Не мисля, че съществува област или професия, в която да не се налага човек да учи постоянно, ако иска да бъде конкурентен.

Моите причини да съм в Ню Харайзънс
Обичам промяната и разнообразието, а тук ги получавам. Имам свободата да се развивам в различни области, да се срещам с интересни личности и успяващи специалисти. И не на последно място е самият екип. С част от хората сме заедно от години и те не са просто мои колеги, а и мои приятели.

Формула за успеха на една компания?
Самият колектив – индивидуалните качества на всеки един, съчетани с добрата работа на екипа като едно цяло.

Виж пълния профил
Виж публикации от Лилия Николова