Tехнически инструктор

Александър Стефанов

Професионален профил
От ноември 2013 година съм част от екипа на Ню Харайзънс България, като заеманата от мен позиция е Microsoft Technical Trainer. Завършил съм Университет за Национално и Световно Стопанство – София със специалност „Икономическа Информатика“. Дълги години съм работил като системен администратор в голяма телекомуникационна компания. Професионалната ми квалификация включва сертификати в следните насоки и технологии: Microsoft Certified Trainer, Microsoft Certified Professional, Microsoft Certified Systems Administrator (MCSA 2003), Microsoft Certified Systems Engineer (MCSE 2003) Security+, Microsoft Certified Solution Associate (MCSA 2012), Cisco Certified Network Associate (CCNA), CompTIA Security+, Computer Hacking Forensic Investigator (C|HFI).

Личен профил
Интересите ми са в сферата на Microsoft клиентските и сървърни операционни системи, компютърни и мрежови архитектури, мрежови технологии, корпоративна и информационна сигурност, стандартизация и одит на информационни инфраструктури. Малкото свободно време, което имам, прекарвам със семейството си и моите любими хора.

Какво прави един инструктор наистина добър?
Професията „инструктор“ изисква високи нива на познание, отличен професионален опит и нестихващо желание за усъвършенстване и научаване на нещо ново. За да бъде един инструктор харесван, ефективен и уважаван като специалист, той трябва да бъде винаги на ниво и в крак с последните новости в дадена технология. А това се постига с ежедневно учене през целия професионален и житейски път на човека.

Моите причини да съм в Ню Харайзънс
Основните причини, за да бъда част от екипа на Ню Харайзънс България, са усмихнатите колеги, добрите професионалисти и желанието за споделяне на всяко научено нещо с останалите. За мен формулата за успех на всяка компания включва екипна работа, екипна отговорност, топло отношение към човека до теб и всеобщо желание за усъвършенстване.

Виж пълния профил